Sonkajärven perhekerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Perhekerhoissa lauletaan, leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään ja ollaan yhdessä toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.

Sonkajärven perhekerho kokoontuu joka keskiviikko seurakunnan päiväkerhotiloissa. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerholaisille on tarjolla myös maksuton puurolounas.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja kerho on perheille maksuton.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sukevan kyläkeskus

Sukevan kouluikäisten liikuntakerho

Seurakunnan tyttöjen ja poikien liikuntakerhossa pelataan sählyä ja harrastetaan muutakin liikuntaa kyläkeskuksella to klo 17-18.

Sonkajärven liikuntahalli Kuntotie

Kouluikäisten Kaakao- ja pelikerho

Kouluikäisille 3-6 lk:lle kaakao- ja pelikerho Sonkajärven liikuntahallilla. Yhdessäoloa ja pelailua iltapäivällä koulun jälkeen.