Sukevan perhekerho

Hirsikankaan leirikeskus

Perhekerhoissa lauletaan,leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään, sekä ollaan toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.

Sukevan perhekerho kokoontu joka tiistai Hirsikankaan leirikeskuksen vanhalla puolella. Kerhoissa leikitään, laulellaan, askarrellaan ja hiljennytän pieneen hartaushetkeen.

Kerholaisille on tarjolla myös ilmainen puurolounas.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja kerho on perheille maksuton,

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sukevan kyläkeskus

Sukevan kouluikäisten liikuntakerho

Seurakunnan tyttöjen ja poikien liikuntakerhossa pelataan sählyä ja harrastetaan muutakin liikuntaa kyläkeskuksella to klo 17-18.

Sonkajärven liikuntahalli Kuntotie

Kouluikäisten Kaakao- ja pelikerho

Kouluikäisille 3-6 lk:lle kaakao- ja pelikerho Sonkajärven liikuntahallilla. Yhdessäoloa ja pelailua iltapäivällä koulun jälkeen.