Sonkajärven perhekerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Perhekerhoissa lauletaan, leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään ja ollaan yhdessä toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.

Sonkajärven perhekerho kokoontuu joka keskiviikko seurakunnan päiväkerhotiloissa. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerholaisille on tarjolla myös maksuton puurolounas.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja kerho on perheille maksuton.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Perhepäivähoitajien kerho

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.