Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Jokaisessa kerhossa nautimme myös omat pienet eväät. ( ei karkkia tai muita herkkuja)

Mukaan tarvitset kerhorepun ja -tossut, ulkoiluun sopivat vaatteet, sekä pienet eväät.

Kerhoon tarvitsee ilmoittautua lastenohjaaja Katja Ollikaiselle.

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Sukevan kyläkeskus

Sukevan kouluikäisten liikuntakerho

Seurakunnan tyttöjen ja poikien liikuntakerhossa pelataan sählyä ja harrastetaan muutakin liikuntaa kyläkeskuksella to klo 17-18.

Sonkajärven liikuntahalli Kuntotie

Kouluikäisten Kaakao- ja pelikerho

Kouluikäisille 3-6 lk:lle kaakao- ja pelikerho Sonkajärven liikuntahallilla. Yhdessäoloa ja pelailua iltapäivällä koulun jälkeen.