Sellon taikaa -konsertissa

Sellon taikaa -konsertissa Sonkajärven kirkko

Tule kuulemaan Karen Gomyo viulun, Ismo Eskelinen kitaran ja Marko Ylönen sellon sointia Sonkajärven kirkkoon.

Sonkajärvi Soi kirkossa

Bach – Gnattali – Paganini - Schubert

Marko Ylönen | sello

Ismo Eskelinen | kitara

Karen Gomyo | viulu

Konsertin  kesto noin 2 h (sis. väliaika)

Marko Ylösen sellonsoitto valloittaa kuuljoita ympäri maailmaa. Hänen intensiivisessä otteessaan loistavat niin klassikot kuin uusi musiikki. Schubertin Arpeggione-sonaatti on eräs rakastetuimpia kamarimusiikkiteoksia.

Arpeggione on omalaatuinen kitaran ja sellon risteytymä. Nyt teos kuullaan sellon ja kitaran duona. Brasilialaisen Radames Gnattalin sonaatti sellolle ja kitaralle on aurinkoisen rytmikästä musiikkia, jossa viidakon ja bossa novan sävyt leikittelevät. Paganinin mukaansatempaavassa Terzetossa seuraan liittyy viulisti Karen Gomyo.

Trion innostava ensiesiintyminen yhdessä kuultiin Riihimäen kesäkonserteissa viime kesänä.

Sonkajärvi Soi

Sonkajärvi soi-yhdistys

Sonkajärven kirkko

Venetsian karnevaali -konsertti

Sonkajärvi Soi kirkossa Karen Gomyo viulun ja Ismo Eskelinen kitaran sävelmin.