Venetsian karnevaali -konsertti

Venetsian karnevaali -konsertti Sonkajärven kirkko

Sonkajärvi Soi kirkossa Karen Gomyo viulun ja Ismo Eskelinen kitaran sävelmin.

Sonkajärvi Soi kirkossa

Corelli – Locatelli – Paganini – Piazzolla – Vivaldi

Karen Gomyo | viulu

Ismo Eskelinen | kitara

Konsertin kesto noin 2 h (sis. väliaika)

Italialaisten barokkisäveltäjien ja Paganinin musiikki vievät värikkäälle, huikean virtuoosiselle matkalle Venetsiaan. Buenos Airesin kujille Piazzollan matkassa, jonka musikkiin Karen Gomyolla on intensiivinen suhde. Hän on esiintynyt usein Pablo Zieglerin kanssa, joka oli Piazzollan oma luottopianisti.

Karen Gomyon ja Ismo Eskelisen yhteistyö käynnistyi Dresdenin musiikkijuhlilla 2014 ja on jatkunut sen jälkeen konserttikiertueilla Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Eskelisen ja Gomyon New Yorkissa 2015 tehty äänite ilmestyy loppuvuodesta 2019. Karen Gomyolla on käytössään Stradivarius-viulu “Aurora, ex-Foulis” vuodelta 1703.

Sonkajärvi Soi

Sonkajärvi soi-yhdistys

Sonkajärven kirkko

Sellon taikaa -konsertissa

Tule kuulemaan Karen Gomyo viulun, Ismo Eskelinen kitaran ja Marko Ylönen sellon sointia Sonkajärven kirkkoon.