Sonkajärven srk:n nuortenilta

Sonkajärven srk:n nuortenilta Seurakuntatalon nuorten tila

Nuortenilta kaikille nuorille ja riparilaisille. Ole mukana sinulle tehdyssä nuortenillassa.

Tule mukana isostoiminnassa olevien nuorten tekemään teemalliseen iltaan. Illat erilaisia, ja käy illassa omassa ryhmässä ja lisäksi missä tahansa muissa illoissa. Illat alkavat kello 18. ja käynti skr.talon alaoven kautta. Mukana myös työntekijä.

Faksi: 017 820 3031
Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Seurakuntatalon nuorten tila

Sonkajärven isoskoulutuksen iltakoulutusta

Sonkajärven isoskoulutus jatkuu. Ole mukana. Koulutusalkaa kello 15 ruokailulla ja päättyy n. 17.30. seurakuntatalolla.

Sonkajärven liikuntahalli Kasper

Sonkajärven Kaspertilan avoimet illat

Kasperkahvila on kouluikäisille ja vanhemmille nuorille tarkoitettu avoinilta, jossa kohdataan, ollaan yhdessä ja pelataan. Srk:n vuoroja on alla mainittuina ti- ja pe -iltoina.

Sonkajärven liikuntahalli Kasper

Sonkajärven Kaspertilan avoimet illat