Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Jokaisessa kerhossa nautimme myös omat pienet eväät. ( ei karkkia tai muita herkkuja)

Mukaan tarvitset kerhorepun ja -tossut, ulkoiluun sopivat vaatteet, sekä pienet eväät.

Kerhoon tarvitsee ilmoittautua lastenohjaaja Katja Ollikaiselle.

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Hirsikankaan leirikeskus

Sukevan perhekerho

Perhekerhoissa lauletaan,leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään, sekä ollaan toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Sonkajärven perhekerho

Perhekerhoissa lauletaan, leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään ja ollaan yhdessä toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.