Sonkajärven kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä koronapandemian aikana)

Pyhän Toivon kirkko

Rutakontie 3 , 74300 Sonkajärvi

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä.

Sonkajärven kirkko

Kirkkotilaa käytetään seurakunnan jumalanpalvelusten viettoon, perhejuhlien kuten kaste-, hää- ja hautajaistoimitusten sekä konserttien ja hengellisten tilaisuuksien pitopaikkana.

Kirkkotilaa käytetään seurakunnan omiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan vuokrata. Kirkkoherra yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa päättää kirkkotilan vuokrauksesta.

Lisätietoja

Kirkon parkkipaikka sijaitsee kirkkoa vastapäätä Rutakontie 20 seurakuntatalon vieressä.

Rutakontie 3, 74300 Sonkajärvi

Sururyhmä

Läheisen menettäneille

Rutakontie 3, 74300 Sonkajärvi

Pyhäinpäivän hartaushetki Sonkajärven kirkossa

Hartaushetkeen voi osallistua vainajan 2 omaista, jotta turvavälejä on kirkossa mahdollista noudattaa. Pyhäinpäivänä muistamme kaikkia edesmenneitä rakkaitamme. Vietämme yhteistä hartaushetkeä kirkossa, luemme kaikkien Lahnakankaan hautausmaalle vuoden aikana haudattujen nimet, sytämme heidän muistolleen kynttilöitä, rukoilemme, hiljennymme ja olemme yhdessä, toinen toistamme tukien. Koronapandemiaan liittyen tilaisuus ja sen järjestäminen saattaa muuttua. Tiedotamme muutoksista täällä.