Hirsikankaan leirikeskus (Hirsikangas saliin mahtuu yhteensä 50 henkilöä koronapandemian aikana)

Hirsikankaantie 49 , 74340 Sukeva
040 137 7572

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi Hirsikankaan saliin mahtuu yhteensä 50 henkilöä.

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo sijaitsee Sukevanjärven rannalla, Sukevan taajaman välittömässä läheisyydessä.Seurakuntatalolla voi pitää juhlia, muistotilaisuuksia, seuroja, kokouksia, häätilaisuuksia, koulutustilaisuuksia n. 120 hengelle tai järjestää vaikkapa leirin noin 36 hengelle.

Lisätietoja leirikeskuksen varauksista ja ateriapalveluista, sekä tarjouspyynnöt:

• seurakuntaemäntä Seija Heiskanen, p. 040 137 7572 tai seija.heiskanen@evl.fi
  • Leirikeskus- ja ateriapalveluista Ylä-Savon seurakuntayhtymässä vastaa talouspäällikkö Marko Ropponen, 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.

Hirsikangas tarjoaa

• majoitus- ja koulutus- sekä
  • pitopalvelua ja
  • soveltuu ympärivuotiseen leirikäyttöön
  • Leirikeskuksessa sopii majoittumaan 36 henkilöä, sekä oma emäntä ja pitopalvelu.

Leirikeskuksessa on kuusi 4-6 hengen huonetta, johtajien huoneet, takkahuone, sähkösauna, rantasauna, glillikatos ja pelikenttä. Leirikeskuksen rannassa on uintimahdollisuus.

Talvella Hirsikankaalla voit:

• hiihtää Sukevan kisan ylläpitämillä laduilla (ladut myös luisteluhiihtoon, valaistu latu on 2 km:n päässä)
  • laskea pulkalla jyrkkää mäkeä

Hirsikankaantie 49, 74340 Sukeva

Perhekerho

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteistä avointa toimintaa. Kerhossa hiljennymme hartauteen ja Kristilliseen meditaatioon. Lauletaan, leikitään ja askarrellaan.

Hirsikankaantie 49, 74340 Sukeva

Perhekerho