Uutiset 

Uutislistaukseen

Mukamasteatteri tuo joulua Sonkajärvelle

Sonkajärven seurakunnan joulukuu alkaa teatteriesityksillä, sillä tamperelainen Mukamasryhmä kertoo joulusta. Seurakunta kokeilee hiukan aiemmista vuosista poikkeavan jouluohjelman.
Kuvassa joulukuvaelma.


Torstaina 1.12 on Sonkajärvellä  kello 16 lähtien seurakuntatalolla erilaista ohjelmaa tasatunnein ja puuroa tarjotaan ohjelmien välissä juhlaväelle. Eli ohjelmaa kello 16, puuro kello 16.30, kello 17 kuoro ja kello 17.30 puuro. Ilta huipentuu Sonkajärven kirkossa kello 18 pidettävään Mukamas -nukketeatterin esitykseen. Sinne kutsutaan kaikkia mukaan ja se on päätös päivän jouluohjelmalle. Erityisesti lapsia ja perheitä kutsutaan mukaan, sillä perjantaina on rajoitetusti tilaa aamuesityksissä. Torstain esitykseen ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin! 

Sukevan Hirsikankaalla ollaan koolla puolestaan torstaina 8.12 kello 16–18 ja ohjelmaa on sielläkin tasatunnein ja puuroa tarjoillaan ohjelmien välissä. Perheiltaa vietetään 13.12.

Teatteri Mukamaksen upeat esitykset naulitsivat katseen näyttämölle. Esitys ei ole perinteistä serminukketeatteria, sillä esityksessä tarina kuvitetaan kerronnan aikana ja se on vuorovaikutuksellista.

Teksti ja kuva: Hannu Keränen

Mon Nov 21 14:59:01 EET 2016