Rovastikunnallinen lähetysjuhla Lapinlahdella

Lapinlahden kirkko ja seurakuntatalo

Pastori Tarja Säynevirta johdattelee pohtimaan jaksamisen kysymyksiä ja tuo samalla terveisiä maailmalta.

Juhlan teema on "Eväitä elämään ja lähetystyössä jaksaminen".

Bussi juhlille lähtee Sonkajärven srk:n parkkipaikalta klo 8.30 ja palaa n. klo 16. Ohjelmasta vastaavat pastori Tarja Säynevirta ja kirkkokuorot. Ruokailu messun ja juhlan välissä srk-talossa. Bussikuljetus ja lounas ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen ke 26.9. mennessä Sonkajärven kirpparille tai Marja Repo puh. 0400355775.

Katso tarkempi ohjelma alla olevasta linkistä.

Postimerkkien palautus  rovastikunnan seurakuntien väliseen keräyskilpailuun kirpparille tai srk-talolle 24.9. mennessä. Tulokset julkaistaan lähetysjuhlassa. Merkit myydään postimerkkihuutokaupassa Helsingissä.  Postimerkkejä voi tuoda seurakuntaan ympäri vuoden. Kiitos!

Päivän ohjelma

Lapinlahden seurakunta