Pieni pyhiinvaellus

Hirsikankaan leirikeskus

Hirsikangas-Sukevan kirkko

Pyhiinvaellus on hiljaisuuden viljelyn muoto. Pyhiinvaellus on kristittyjen vanha tapa, jolla pyhiinvaeltaja tekee hengellistä matkaa, etsii yhteyttä Jumalaan.

Pieni pyhiinvaellus tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentymiseen luonnossa. Rauhallinen matkanteko, kiireettömyys, luonto, hiljaisuus ja rukoushetket reitin varrella haastavat pyhiinvaeltajaa pohtimaan oman elämän matkaa.

Pieni pyhiinvaellus alkaa Hirsikankaan leirikeskukselta ja vaellamme Sukevan kirkkoon. Vaelluksen jälkeen hiljaisuuden ruokailu ja kahvit sekä yhteistä jakamista Hirsikankaalla.

Mukaan tarvitset: Lenkkarit/muut ulkoulukengät, säähän sopiva ulkoiluasu, hattu ja käsineet.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.4. Pauliinalle 044 720 6071 tai pauliina.ruotsalainen@evl.fi

Päivän ohjaa Retriitinohjaaja Minna Karttunen.