Piispanmessu

Sonkajärven kirkko

Sonkajärven seurakunnan piispantarkastukseen liittyvä piispanmessu:

Liturgina piispa Jari Jolkkonen,  saarnaa sasessori Hannu Koskelainen, avustavina pappeina: seurakuntapastori Timo Vainikainen, kirkkoherra Helena Nykänen ja lääninrovasti Arto Penttinen.  Kanttorit Hanna Kellokumpu ja Iiris Kervinen. Kirkkokuorot mukana.

Palvelutehtävissä seurakunnan työntekijät: diakoni Pauliina Ruotsalainen, nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen, lastenohjaaja Katja Ollikainen sekä tekstinlukijoina: Liisa Koski ja Hannele Karjalainen. Suntiona, seurakuntamestari Mauri Heiskanen. Partiolaiset.

Kolehti oman seurakunnan rippikoulutyölle.

Messun päätyttyä piispa Jari Jolkkonen antaa piispantarkastuksesta loppulausunnon noin 25 min, jonka jälkeen on seurakuntatalolla lähetyslounas. Lounaalla on ruokana kinkkukiusaus, lämmin kasvislisuke, viherasalaatti, leivät, juomat. Lounaasta vapaaehtoinen maksu seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Lämpimästi tervetuloa piispanmessuun ja lähetyslounaalle!

Sukevan kirkko