Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Sonkajärven kirkossa

Sonkajärven kirkko

Suomi 100-vuotta juhlajumalanpalvelus Sonkajärven kirkossa, jonne olet lämpimästi tervetullut!

Itsenäisyyspäivän, Suomi 100-vuotta juhlajumalanpalvelus Sonkajärven kirkossa, jonne olet lämpimästi tervetullut!

Kolehti: Veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuu ry:n kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen on seppelten lasku sankarihautausmaalla sekä Karjalaan jääneiden muistomerkillä! Mannerheim -ristin ritari Ville Väisäsen muistomerkin paljastus.

Itsenäisyyspäivän juhla on koulukeskuksella.

Sukevan kirkossa ei ole itsenäisyyspäivänä 2017 jumalanpalvelusta.

Sonkajärven kirpputori

Kirppishartaus

Tervetuloa viettämään yhteistä hartaushetkeä Sonkajärven kirpputorille!

Seurakuntatalon ryhmätila

Neulepiiri

Tule mukaan!

Seurakuntasali