Tanssia, musiikkia, kehonhuoltoa, rukousta ja rentoutus

Tanssia, musiikkia, kehonhuoltoa, rukousta ja rentoutus Seurakuntasali

Liikettä sekä hyvinvointia keholle ja sielulle

Sonkajärven seurakunta järjestää syyskuussa ensimmäistä kertaa tanssia ja musiikkia sisältävän päivän, jossa nautitaan musiikista ja tanssista, huolletaan kehoa sekä rukoillaan ja rentoudutaan.

Päivän ohjelma:

klo 9.00–10.00 Gospel-lattarit™
klo 10.15–11.15 Afrikkalainen tanssi
klo 11.30–12.30 Kehonhuolto, rukous ja rentoutus.

Tapahtuma on kaikille avoin ja sopii nuorille, aikuisille sekä ikäihmisille. Voit osallistua yhdelle tunnille tai vaikka kaikille. Yhden tunnin hinta on 6 euroa. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita ja tanssia voit oman kunnon mukaan. Tarvitset mukaan vain tanssiin soveltuvat vaatteet, juomapullon ja iloisen mielen. Tunnit ohjaa Gospel-lattarit™ -ohjaaja Jenni Shakya.

Päivään on ennakkoilmoittautuminen (yhdelle tunnille minimi 10 hlöä). Ilmoittautumiset ke 27.9. mennessä: diakoni Pauliina Ruotsalainen, 044 720 6071, pauliina.ruotsalainen@evl.fi.

Gospel-lattarit™ on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat.

Musiikin ja liikkeen kautta voimme iloita Jumalan antamasta tanssin ja liikkeen lahjasta.

Pauliina Ruotsalainen
diakoni