Isosryhmä

Isostoiminnassa on 1-4 vuotta srk:ssa toimineita nuoria mukana. Koulutuksessa on ensin peruskausi (1 vuosi). Sitten on teemallisia koulutuspäiviä ja leirejä, joissa vanhemmat isoset toimivat myös ohjaajina.

Isostoiminnan koulutusaiheita ovat:

• Ryhmänjohtajan tehtävät ja rooli
  • Raamattutieto
  • Seurakunnan olemus ja kasvaminen kristittynä
  • Varhaisnuoren ja nuoren kehittyminen
  • Ryhmädynamiikka ja johtaminen
  • Leiriturvallisuus ja käytännön tehtävät leirillä
  • Iltaohjelman ja nuorteniltojen valmistelu ja vetäminen
  • Vapaa-aika leirillä sekä pelit ja leikit

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen, 044 7408 123, hannu.keranen@evl.fi

ISOKAUSI ALKAA To 21.9 klo 15.

Isoskausi uusille ja vanhoille alkaa to 21.9 seurakuntatalolla klo 15 ruokailulla. Koulutusta 17.30 asti.  Ole mukana, tervetuloa. Ohessa mainos.

Yhteys: Hannu Keränen 044-7408123 tai Katja Ollikainen  044-531 7720 (etc. 8.-9.8.17 leiri, ja muutenkin)

KOULUTUSAJAT

Nuorisotyö kutsuu
Nuorten toiminnassa on tilaa kaikille!

ISOSTEHTÄVIIN HAKEMINEN

- Kesän 2017 isostehtäviin hakeminen alkaa pe 7.4. HAKUKORTTI löytyy tästä.

LOMAKKEET ISOSTOIMINTAAN

Tulostettava lomake avautuu nimeä klikkaamalla.

Ennen leiriä täytettävät lomakkeet Isosten lomakkeita, jotka sinun pitää täyttää ennen leiriä jo kevätkauden aikana.

• HENKILÖTIETOLOMAKE  1.1.2017 alk. käytetään tätä. Täytä ja palauta nuorisotoimistoon tai tuo leirille.
  • HENKILÖTIETOLOMAKE WORD-tiedosto. Tämän lomakkeen voit täyttää koneella. Kopioi pohja koneellesi, täytä ja palauta sähköpostilla, skannaamalla tai tuomalla lomake Hannu Keräselle.
  • TURVATIETOLOMAKE 1.1.2017 alk. käytetään tätä.

ISOSILLE MATERIAALIA

Yhteisleikit leireille ja iltoihin tästä.

Nuortenillat kevät 2017 ovat tässä. Katsokaa oma iltsanne ja voitte tulla muihinkin mukana. Illat löytyvät tästä.

Nuortenillat aiheet löytyvät tästä.