Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteistä avointa toimintaa. Perhekerhossa sinulla on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Perhekerhoon lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Lyhyen alkuhartauden lisäksi kerhossa askarrellaan, lauletaan ja leikitään. Ohjelmassa myös kahvi- ja mehutarjoilu.

Teemme mm.  retkiä yhdessä, vietämme äitien saunailtoja ja silloin tällöin kerhossamme käy myös eri alojen asiantuntijoita vierailulla.

Osallistuminen on maksutonta.

Perhekerhot kokoontuvat seuraavasti:

• maanantaisin Sonkajärven seurakuntatalolla kello 10.00-12.00
  • tiistaisin Sukevan Hirsikankaalla kello 10.00-12.00
  • keskiviikkoisin iltaperhekerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa kello 17.00-19.00

Ohjelmasta vastaa lastenohjaaja Katja Ollikainen p. 044 5317 720, katja.ollikainen@evl.fi

Lapset tutkivat leppäkerttuja suurennuslasilla.

Iltaperhekerho tulee taas

Perhekerho on lapsen ja aikuisen yhteinen kerho. Siellä tavataan toisia perheitä ja jaetaan arkea. Ilta-aika mahdollistaa myös työssä käyville mahdollisuuden kerhoiluun. Kerhossa oleskellaan vapaasti, leikitään, hiljennytään iltahartauteen ja tehdään kädentöitäkin silloin tällöin.

Iltaperhekerho keskiviikkoisin 31.8.2016 alkaen kello 17.00-19.00 seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Perhekerholaisille tarjolla myös ilmainen iltapala.