Partiotoiminta

Partiotoiminta on osa seurakunnan varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä. Sonkajärvellä toimii partiolippukunta Sonkapartio. Partiossa on lähinnä 7-22-vuotiaita ja lisäksi vanhempia. Sonkapartio kuuluu Järvi-Suomen Partiolaisiin.

Sonkapartio sitoutuu piirin 2016 -visioon, jossa lippukunnan toimintaedellytys luodaan yhteistyöllä piirin alueella, laadukkaalla partio-ohjelmalla ja kouluttautumisella. Tavoitteessa halutaan pitää yllä partiotoiminnan hyvää mainetta ja antaa nuorille mahdollisuuden toimia sekä kantaa vastuuta. Partiossa painottuvat kätevyys, erätaidot, luontotuntemus ja ihmisen kohtaaminen sekä hänen arvostaminen.

Uudet ryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Ryhmissä on toimintaa ikäkausille:

• Sudenpentu 7-9 vuotta
  • Seikkailija 10-12 vuotta
  • Tarpoja 12-15 vuotta
  • Samoaja 15-17 vuotta
  • Vaeltaja 18-22 vuotta
  • Johtaja  22 –

Tiedustelut: Nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen 044 7408 123, hannu.keranen@evl.fi  tai lippukunnanjohtaja Minna Metsälä 050 69303.

Uudet ja vanhat jäsenet

HENKILÖTIETOLOMAKE ALHAALLA. TÄYTÄ JA PALAUTA JOHTAJALLESI. SINUN ON EHDOTTOMASTI OLTAVA JÄSEN OSALLISTUAKSESI TOIMINTAAN!

UUSI jäsen, ilmoittaudu suoraan laittamalla KUKSAAN täältä omat tietosi. Myös huoltajan tiedot tulevat sinne.

Vanhat partiolaiset pääsette kirjautumaan ja luomaan oman ID:n jäsenkortissa olevalla jäsennumerollasi täällä.

Ilmoittautumislomakkeen voit tulostaa tästä.

Katso tästä pikaohje Kuksaan kirjautumiseen.

Partiossa oleville 7.-8. luokkalaisille omaa ryhmänohjausta. Alkaa to 10.9 klo 15. Katso lisää täältä.

Syksyn 2016 tapahtumia ja tilanteita

Itsenäisyyspäivän juhla 6.12 klo 10 alkaen jumalanpalveluksella ja lupauksien antamisella kirkossa. Sen jälkeen kahvitus ja juhla srk.talolla. Sonkapartion FB -sivulla myös tietoa tilanteista.

Lapin retki 2017

Lappi 2017 kutsuu Muonion maisemiin Pallastuntureille. Kysely matkasta löytyyt tästä. Vastaa mielellään 23.11.16 mennessä, jotta työryhmä voisi katsoa paikan sopivaksi. Lapinvaellus on 7.-11.8.2017. Vaeltamiset kolmessa ryhmässä: Pitkävaellut (ti-pe-aamu), keskipitkä (ti-to) ja päiväryhmä tekee päivän pituisia vaelluksia n. 5.-11 km ryhmän kunto- ja vaellustaidon mukaan. Hinta-arvio 100-150 € lähtijä (muona, bussi, majoitus). Teemme talkoita talven aikana.