Nuorten kerhot, illat, leirit ja tapahtumat

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Toiminta koostuu isoistoiminnasta, koulukierroksista yläkoulussa ja lukiossa, nuorten toimintakerhoista ja nuortenilloista. Toimintaan kuuluvat keskeisesti leirit, tapahtumat ja retket. Koulujen tuntivierailut liittyvät koulun opetussuunnitelmaan.

Isostoiminnassa on 1-4 vuoden nuoria mukana. Koulutuksessa on peruskausi (1 vuosi) ja sitten teemallisia koulutuspäiviä ja leirejä, joissa vanhemmat isoset toimivat myös ohjaajina.

Nuortenillat ovat teemallisia iltoja, joiden suunnittelusta vastaavat nuoret työntekijän kanssa. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana. Toimintakerhoissa pelataan eri liikuntalajeja ja osin niitä pidetään yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Perustoimintoja ovat

·         isoskoulutus

·         nuortenillat

·         keskusteluillat

·         peli-illat, leirit

·         tapahtumat ja retket.

Muista isojen oma sivu facebookissa (Sonkajärven srk.nuoret)

Tiedustelut: Nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen 044 7408 123, hannu.keranen@evl.fi

Nuorten syksy 2016

Nuorten syksyn toimintakausi sisältää tapahtumia, koulutuksia, retkiä ja leirejä. Olet tervetullut kaikkiin toimintoihin, tai lähde esim. 14.9 alkavaan isostoimintaan mukaan ja kouluttautumaan sekä elämään arjen sykkeessä kivan porukan kanssa. Toiminnasta tarkemmin myös isoistoimintasivulla. Kiuruvedellä on mm. mielenkiintoinen Isospäivä, la 1.10.