Nimikkolähettimme ja kohteet

Kristuksen seurakunta on olemassa julistaakseen Jeesuksen Kristuksen kuolemaa ja todistaakseen, että hän on noussut kuolleista. Tähän julistukseen pohjautuu kaikki seurakunnan toiminta.

Työntekijöitämme maailmalla

Thaimaassa on Riikka-Maria ja Tomas Kolkan perhe. Heidän lähettämiään Nimikkokirjeitä löydät täältä.
Jonna ja Jouni Haverisen perhe työskentelee Bulgariassa.

Sonkajärven seurakunnalla on kummilapsia Njomben kuurojen koulusta Tansaniasta ja Dessiestä Etiopiasta. Työn tukemiseksi harjoitamme kirpputoritoimintaa sekä Sonkajärven että Sukevan kirkonkylässä ja pidämme kyläseuroja eri puolilla laajaa pitäjäämme. Seurojen tuotosta puolet kohdistetaan ulkolähetykseen, puolet oman seurakunnan diakoniatyöhön.

Sonkajärven seurakunta kuuluu Iisalmen rovastikuntaan. Iisalmen rovastikunnalla on yhteinen nimikkokohde Dessien synodin (hiippakunnan) alueella Etiopiassa. Suomen lähetysseuran kautta tuetaan teologia-,evankelista- ja kirkkomusiikkiopiskelijoiden koulutusta.

Lähetysharrastus avaa uusia näköaloja ja antaa elämään mielekkyyttä. Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Lisätietoja: vapaaehtoinen lähetyssihteeri Marja Repo p. 0400 355 775 tai 040 6527 890, marjakrepo@gmail.com

Riikka-Maria ja Tomas Kolkka, sekä lapset Matias ja Ella.
Jonna ja Jouni Haverinen, sekä lapset Niilo, Noomi ja pieni Samuel.